Regio's

Lede, Wetteren, Sint-Lievens-Houtem, Erpe-Mere

Adres
Kapellenhoek 30
9340 Lede
Contacteer ons

info@thuisverplegingdhaes.be

Wij staan voor jou klaar

Altijd bereikbaar

0477 36 22 85

7/7 en 24h bereikbaar

Welkom bij Thuisverpleging Nadia D'Haes & Team

Elke dag opnieuw met de glimlach, omdat we houden van mensen.

Welkom op de website van ons verpleegteam. Het begon allemaal in april 1995 toen ik mijn eigen verpleegpraktijk startte in het landelijke Smetlede.

Ondertussen zijn we vandaag de dag uitgegroeid tot een hecht team van ervaren en zeer gemotiveerde verpleegkundigen die net dat tikkeltje meer bieden en waar ik dan ook terecht fier op ben.

We beperken het aantal verpleegkundigen in het team bewust zodat we nog steeds dezelfde ideologie kunnen blijven nastreven als deze die ik van bij het begin voor ogen hield.

“Onze missie is het bieden van kwaliteitsvolle zorg in uw vertrouwde thuis omgeving, op een warme menselijke maar ook voor de buitenwereld discrete manier.”

Dat doen we elke dag opnieuw met de glimlach, omdat we houden van mensen.

Nadia D'Haes

Ons team is dringend op zoek naar jou als verpleegkundige om ons team te versterken.

Interesse? mail dan nu je kandidatuur!

Steeds onderweg met de glimlach om voor jou te zorgen

Individuele thuiszorg op maat van de patiënt

Wat met de kosten voor thuisverpleging?

Alle verpleegkundigen binnen het team zijn RIZIV geconventioneerd. Dat wil zeggen dat we de verpleegkundige prestaties die we bij jou thuis komen uitvoeren rechtstreeks afrekenen met je ziekenfonds. Dit geschied via het zogeheten systeem van derdebetalende.

U hoeft dus enkel aangesloten te zijn bij een Belgisch ziekenfonds. Daarom hebben we voor de meeste van de verstrekte zorgen ook een doktersvoorschrift nodig met een kleefvignet van je mutualiteit erop. Alleen zo betaalt je ziekenfonds de toegediende zorgen aan ons terug.

Er is bij wet bepaalt dat een beperkt aantal zorgen niet terugbetaald kunnen worden. Mocht u in dat uitzonderlijke geval verkeren dan wordt je daar al van bij het eerste contact over geïnformeerd.

Riziv

Uw gezondheid is onze zorg

De patiënt centraal omgeven door onze zorg

Niet limitatieve lijst van verzorgingen

Bloedafname
Bloedafname

Voor bloedafnames werken we samen met medisch labo Medina. Hierdoor kunt u ook voor bloedafnames kosteloos bij ons terecht.

Meer info
Wondzorg
Wondzorg

Onder wondzorg verstaan we de behandeling van verschillende wondtypes die een diverse voorgeschiedenis kunnen hebben.

Meer info
Inspuitingen
Inspuitingen

Je kan op dokter voorschrift bij ons terecht voor het geven van alle types van inspuitingen.

Meer info
Klaarzetten van medicatie
Klaarzetten van medicatie

Het is heel belangrijk dat medicatie in de correcte dosis en op de vastgelegde tijdstippen wordt ingenomen om het beoogde resultaat in een therapie te kunnen bereiken.

Meer info
Diabeteszorg
Diabeteszorg

Diabetes is een stofwisselingsziekte waarbij het bloedsuikergehalte verhoogd is, het treft zowel oudere als jonge mensen.

Meer info
Palliatieve zorg
Palliatieve zorg

Jammer genoeg kan de geneeskunde niet voor elke ziekte genezing brengen. Palliatieve zorg is de zorg voor patiënten die niet langer kunnen geholpen worden met een op genezing gerichte behandeling.

Meer info
Oncologische zorg
Oncologische zorg

Onze verpleegkundigen zijn opgeleid om patiënten met kanker te verzorgen en te begeleiden. Heel wat oncologische zorgen waren vroeger enkel in het ziekenhuis mogelijk. Vandaag kunnen ze ook thuis gebeuren. Ook met je vragen en bezorgdheden kan je bij ons terecht.

Meer info
Psychiatrische zorg
Psychiatrische zorg

Wij bieden naast fysieke zorg ook ondersteuning aan mensen met psychische problemen. Ons team helpt dan bijvoorbeeld om de patiënt meer structuur te geven doorheen zijn dagdagelijkse activiteiten.

Meer info
Hygiënische zorg
Hygiënische zorg

Als het zelfstandig instaan voor je hygiënische verzorging wat moeilijker wordt omwille van de ouderdom dan helpen we je graag hiermee.

Meer info
Maag & darmen
Maag & darmen

Heb je hulp nodig bij de zorg voor je stoma? Krijg je voeding via een sonde? Of kamp je met problemen met je darmen? Dan kan ons team je helpen.

Meer info
Blaas & nieren
Blaas & nieren

Ons team kan je bijstaan bij de verzorging van heel wat blaas- of nierproblemen. Ook bij ongewenst urine verlies kunnen we jou helpen.

Meer info
Hart & bloedvaten
Hart & bloedvaten

Hart- en vaatziekten komen vaak voor. Onze thuisverpleegkundigen helpen je bij complicaties en/of bij een hersenbloeding. Ook aan preventie hechten we belang en kunnen op dat vlak adviezen geven.

Meer info
Luchtwegen
Luchtwegen

Ook voor zorg en ondersteuning bij behandelingen aan de luchtwegen kan je terecht bij ons. Wij ondersteunen jou en/of de mensen uit je omgeving die de zorg voor jou opnemen.

Meer info
Dementie
Dementie

Dementie is de naam voor een combinatie van symptomen (een syndroom), waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken.

Meer info
Voetverpleging
Voetverpleging

Naast de hygiënische zorg kan je ook behoefte hebben aan meer gespecialiseerde voetverzorging waarin we kunnen ondersteunen.

Meer info
Subcutane en intraveneuze perfusie
Subcutane en intraveneuze perfusie

Bij subcutane en intraveneuze perfusie kan indien nodig een pomp gekoppeld worden zodat een continue toediening van de medicatie mogelijk wordt.

Meer info
Aan-of uitdoen van steunkousen of steunverband
Compressietherapie

Aan-of uitdoen van steunkousen of steunverband

Meer info

Kan de verzorging ook elders gebeuren dan bij mij thuis?

Ja dat kan zeker zolang dit adres binnen onze werkregio gelegen is, neem vrijblijvend contact op bij twijfel.

Enkele voorbeelden van andere locaties dan thuis zijn:

 • op je werkplek
 • op school of in het kinderdagverblijf
 • in een assistentiewoning (serviceflat)
 • in een instelling voor personen met een handicap

Onze regio

 • 9340

  Lede
 • 9230

  Wetteren
 • 9260

  Wichelen

  (Serskamp)

 • 9520
  9521

  Sint-Lievens-Houtem

  (Vlierzele en Letterhoutem)

 • 9420

  Erpe-Mere

  (Erondegem, Ottergem en Vlekkem)

Jouw regio niet gevonden?
Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Contacteer ons

Onze regio's

Competenties binnen ons team?

 • referentie wondzorg
 • referentie diabetes
 • referentie palliatieve zorgen
 • psychiatrische verpleging
 • TPN sondevoeding
 • beenulcera en compressietherapie

Team overleg

Naast de dagelijkse verzorgingsronde maakt iedere verpleegkundige ook een evaluatie van de patiënten die bezocht werden. Deze informatie wordt doorheen het team verspreid zodat ieder verpleegkundige de meest actuele zorgstatus van de patiënt en zijn omgeving kent.

Verder organiseren we ook geregeld onze team meetings om diepgaander te kunnen communiceren over de zorg en therapie van onze patiënten en om de violen op elkaar af te stemmen.

Team overleg

Vormingen en bijscholingen

Het beeld van de verpleegkundige die na het behalen van haar diploma amper de schoolbanken nog terug zag is volledig achterhaald en strookt al zeker niet met de realiteit in ons team.

Een verpleegkundig team is tegenwoordig multidisciplinair en allerlei opleidingen en bijscholingen zijn schering en inslag in onze agenda.

Door het voortdurend bijscholen verruimen wij onze kennis of schaven die bij volgens de meest recente inzichten. Op die manier bouwden we reeds een scala aan competenties uit binnen ons team. Dit streven naar innovatie en hoogstaande zorg wordt sterk gewaardeerd door de ziekenhuizen en dokters in het algemeen waar we mee samenwerken.

Ons team

Benieuwd naar de leden van ons team?

Bezoek onze team pagina en leer ons kennen.

De leden
Team overleg

Contacteer ons

U kunt ons gemakkelijk contacteren door onderstaand formulier in te vullen. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld is verplicht in te vullen.

Kapellenhoek 30
9340 Lede

0477 36 22 85
info@thuisverplegingdhaes.be