Ons team

Nadia D'Haes
"Hallo, Ik ben Nadia, mijn roots liggen in Erondegem maar intussen woon ik al sedert ‘92 te Smetlede (Lede). Ik ben gehuwd met Bart en samen hebben we twee dochters: Sarah en Nikita. Tijdens mijn studies liep ik stages binnen diverse afdelingen van het ziekenhuis maar mijn passie vond ik pas echt tijdens een stage in de thuisverpleging. Begin 1995 startte ik dan ook mijn eigen verpleegpraktijk in Smetlede. Door de positieve mond op mond reclame kwam ik na enige tijd handen te kort en nam ik de uitdaging aan om een hecht en gemotiveerd verpleegteam uit te bouwen. Ik ben de coördinator en het aanspreekpunt van het verpleegteam."
"In mijn schaarse vrije tijd waag ik me graag aan één van de artisanaal gebrouwen biertjes van mijn man Bart die hier in Smetlede brouwerij Basanina runt. Tijdens het weekend kan je me achter de toog van het brouwerij-degustatielokaal vinden waar ik als waardin onze gasten graag een lekker ambachtelijk biertje inschenk of ze verwen met een stukje bierkaas. Als ik daar mensen zie genieten van onze brouwerijproducten krijg ik zoveel energie terug dat mijn batterijtjes binnen de kortste keren volledig opgeladen zijn."
Anja
"Hallo, Ik ben Anja en ben geboren en getogen in Oordegem. Ik ben gehuwd met Rudy met wie ik twee zonen heb die intussen reeds het ouderlijk huis ontvlogen zijn. Ik ben zelfstandig verpleegkundige sedert april 2005 en ben in 2018 het team komen vervoegen. Ik voel me super in dit fijne team waar we allen voor elkaar zorg dragen."
"Na de drukke rondes kom ik volledig tot rust met mijn penseel in de hand voor de schildersezel. Schilderen als uitlaatklep voor mijn creativiteit is een ware verademing. Deze rustgevende hobby afgewisseld met nu en dan een meditatiesessie sterkt mijn krachten weer voldoende aan zodat ik met een volle batterij terug onze patiënten van dienst kan zijn."
Kelly
"Hallo, Ik ben Kelly en groeide op in Wetteren maar woon nu samen met mijn vriend Kevin in ons nieuwe stulpje dat we samen in Lede gebouwd hebben. Ik ben het jongste veulen en ben bijna meteen na mijn studies het team in 2018 komen versterken. Stilzitten is niks voor mij, ik ben graag onderweg om voor mensen zorg te dragen. Mijn job in de thuisverpleging is dan ook niet meer dan een logische keuze voor me. En die glimlach op mijn gezicht die krijg je er elke keer opnieuw bij want ik ben een extreem optimist!"
"Ik pik af en toe graag eens een reisje mee maar leef me toch vooral graag uit in de fitness. Na een stevige trainingssessie zijn mijn geest en lichaam terug volledig in balans om daags nadien met volle energie terug op verpleegronde te kunnen gaan."
Mieke
"Hallo, Ik ben Annemieke maar noem mij maar gerust Mieke. Mijn heimat ligt in Gent maar dat accent hoor je intussen niet meer want ik vertoef al geruime tijd in Leedse contreien. Ik deel mijn lief en leed in het leven met Davy met wie ik ook twee schattige kindjes heb: Noë en Miel. Na een loopbaan in het ziekenhuis heb ik in 2012 mijn echte passie gevonden in de thuisverpleging en sedert 2018 mag ik die passie in de schoot van ons fantastische team beleven."
"Mijn vrije tijd besteed ik graag in functie van mijn leuk gezinnetje. Ik leg hen daarbij als keukenprinses regelmatig in de watten met een of ander fijn gerechtje dat ik uit mijn kookpotten tover. Maar ook mijn bakkersoven heeft amper de tijd om af te koelen, een taartje of een exotisch brood ik kneed het allemaal door elkaar en bak het gaar!"
Sofie
"Hallo, Ik ben Sofie en woon sedert 2013 in Oordegem maar oorspronkelijk ben ik opgegroeid in het nabij gelegen Overbeke-Kwatrecht. Ik ben gehuwd met Ronald met wie ik twee fijne zonen heb: Aaron en Noah. Ik ben zelfstandig verpleegkundige sedert juli 1999 en in 2012 ben ik lid van het team geworden. Ik ben graag onder de mensen en goedlachs en heb met een kwinkslag steeds mijn grappend antwoord klaar. Ik zou me geen andere job dan thuisverpleegkundige kunnen voorstellen, het zit gewoon in mijn DNA."
"In mijn vrije tijd beweeg ik me graag in de natuur want daar ben ik als dochter uit een boomkwekers familie ook mee opgegroeid. Via het fysieke werk met mijn groene vingers vind ik mentale ontspanning in het bezig zijn in de tuin waar altijd wel wat kan gedaan worden. Maar ook een mooie wandeling met mijn hond doorheen landelijke wegen sla ik niet af want dat geeft me voldoende zuurstof om er met een fris hoofd weer tegenaan te kunnen gaan."
Bart
"Hallo, Ik ben Bart en de echtgenoot van Nadia, reeds van bij de start van haar verpleegactiviteit help ik haar hiermee. Toch zal je me bij jou thuis niet over de vloer krijgen voor verzorgende taken. Ik heb immers een ondersteunende rol in het verpleegteam door een belangrijk deel van de administratie voor mijn rekening te nemen. In de achtergrond draag ik er zorg voor dat iedere verpleegkundige zich ten volle op dat kan storten wat belangrijk is: de verzorging van U als patiënt."

"Mijn grote passie is bier brouwen, het is eigenlijk geen hobby maar mijn beroep want ik ben brouwer en zaakvoerder van brouwerij Basanina. Als ik niet op mijn bureau zit om de verpleegadministratie af te handelen dan tref je mij tussen de dampende brouwketels waar ik de lekkerste bieren creëer. In het weekend kan je deze bieren komen proeven in ons gezellig degustatielokaal naast de brouwerij, een lach zien bij het drinken van mijn bier maakt me intens gelukkig."

Bezoek onze website