Ons team

Nadia D'Haes
"Hallo, Ik ben Nadia, mijn roots liggen in het nabij gelegen Erondegem maar intussen woon ik al sedert ‘92 te Smetlede (Lede). Ik ben gehuwd met Bart en samen hebben we twee dochters: Sarah en Nikita. Tijdens mijn studies liep ik stages binnen diverse afdelingen van het ziekenhuis maar mijn passie vond ik pas echt toen ik kon proeven van de thuisverpleging. Begin 1995 startte ik dan ook mijn eigen verpleegpraktijk in Smetlede. Door de positieve mond op mond reclame kwam ik na enige tijd handen te kort en nam ik de uitdaging aan om een hecht en gemotiveerd verpleegteam rond me uit te bouwen. Ik ben de coördinator en het aanspreekpunt van het verpleegteam."
"In mijn schaarse vrije tijd trek ik er wel eens op uit met onze trouwe viervoeter jarko. Daarnaast waag ik me graag aan één van de artisanaal gebrouwen biertjes van mijn man Bart. Hij runt hier in Smetlede brouwerij Basanina. Af en toe sta ik er eens achter de toog om biertjes in te schenken. Als ik dan mensen zie genieten van onze brouwerijproducten krijg ik zoveel energie terug dat mijn batterijtjes binnen de kortste keren volledig opgeladen zijn."
Astrid
"Hallo, ik ben Astrid en groeide op in Erpe waar ik nog steeds woon. Samen met mijn vriend weliswaar in ons eigen stekje ondertussen. Ik ben meteen na mijn studies verpleegkunde aan de slag gegaan in het team. Want ik wist maar al tegoed dat mijn roeping in de thuisverpleging ligt. Ik ben een rustig, geduldig en luisterend iemand met heel veel oog voor detail. Voorts ben ik ontzettend leergierig en school me graag verder bij met een postgraduaat of verpleegopleidingen in diverse domeinen die me nieuwe inzichten bieden."
"In mijn vrije momenten amuseer ik me graag met mijn hondje want ik ben een grote dierenvriend maar ook een groots aanbidder van de natuur. Gedurende een fijne wandeling gooi ik alle stress van me af en laat me er volstromen met nieuwe energie! Maar ook een leuk snoepreisje of een fijn muziekfestival sla ik zeker niet af. Bewust genieten van het leven met respect voor alles en iedereen is mijn levensmotto."
Chiara
"Hallo, Ik ben Chiara en kreeg de fopspeen in de mond gestopt te Smetlede. Jawel te midden van één van de werkregio’s van het team ben ik opgegroeid. Ik ken de wijde streek en de mensen dus maar al te goed. Ondertussen woon ik er nog steeds honkvast als ik ben, samen met mijn vriend in ons eigen huisje nu. Ik ben een lief en zorgzaam persoon en heb dan ook zeer bewust geopteerd voor een carrière als verpleegkundige met een speciale voorliefde voor de thuisverpleging."
"Om na de drukte van het werk het hoofd eens goed leeg te maken hou ik wel van wat actie in de vorm van sporten, want dat kreeg ik mee in de genen. Lopen, fietsen, fitness of wat boks beukwerk het maakt niet uit, het laadt mijn batterijen weer helemaal op om daarna weer voluit voor onze patiënten te kunnen zorgen."
Justine
"Hallo, ik ben Justine en groeide op in Impe waar ik nog steeds woon, binnen de contreien van onze verpleegrondes. Van nature zorg ik graag voor mijn medemens waardoor het pad naar een toekomst als verpleegkundige lonkte. Met een heel bewuste keuze voor de thuisverpleging ook. Want reeds gedurende mijn studietijd combineerde ik de boeken met een studentenjob, jawel in de thuisverpleging. Ik deed ook elders ervaring op maar mijn passie is zonder meer de thuiszorg want een ziekenhuis is me te kil en te zakelijk. Direct na het behalen van mijn diploma stond ik dan ook te popelen om de weg op te kunnen gaan als thuisverpleegkundige en te mogen zorgen binnen een warme huiselijke sfeer. Meteen hengelde ik naar een plekje in het team dat een goede faam in de wijde regio heeft en kijk nu maak ik er volwaardig deel van uit, wie had dat durven dromen?"
"Mijn vrije tijd spendeer ik graag samen met mijn vriend in gezelschap van mijn hondje. Want ik hou ook enorm veel van dieren. Wist je dat dit spring-in-`t-veld zelfs heel wat hindernissen overwonnen heeft als amazone in de paarden jumping?"
Krista
"Hallo, ik ben Krista! Opgegroeid in Lede en mijn huidige thuishaven gevonden in Smetlede waar ik lief en leed deel met mijn vriend. Mijn droom was altijd al om als verpleegkundige in de thuiszorg aan de slag te kunnen gaan. Al vond ik het ook belangrijk om eerst binnen de schoot van diverse diensten in een ziekenhuis ervaring op te kunnen doen. Na mijn strijd in de coronatijd trok ik de deur van het ziekenhuis definitief achter me dicht om eindelijk de baan op te gaan als thuisverpleegkundige. Ondertussen heb ik ook hierin heel wat ervaring opgebouwd en amuseer me enorm in dit bijzonder toffe team. Ik ben een fundamenteel optimist maar dat zijn we allemaal stuk voor stuk wel in dit team, onze slogan - verplegen met een glimlach - is hier geen loze kreet!"
"Mijn vrije tijd vul ik graag in met een stevige wandeling of het lezen van een goed boek. Of geregeld eens op stap gaan met wat vriendinnen want ik ben een zeer sociaal schepsel en vertoef graag onder de mensen. Er schuilt ook een bourgondier in mij, proeven van een goed glas wijn of champagne kan me intens bekoren."
Jasmine
"Hallo, ik ben Jasmine en jawel ook ik ben opgegroeid in Lede maar tegenwoordig woon ik wat verderop in Gijzegem samen met mijn vriend. Ik omschrijf me graag als een gedreven sociale vrouw met een hart voor mensen. Geduld en een luisterend oor typeren mij en van nature ben ik altijd positief ingesteld. Laat dat nu net allemaal belangrijke karakter eigenschappen zijn voor een verpleegkundige in de thuiszorg. Voorts hou ik wel van wat afwisseling en dat heb ik tenvolle hier in het team door de diversiteit die onze rondes te bieden hebben. Ik heb ervaring kunnen opdoen tijdens mijn opleiding binnen een verscheidenheid aan verpleegdomeinen maar nadat ik afstudeerde ben ik direct hier in het team gestart. Neen het is zeker geen toeval dat ik hier mijn anker heb uitgegooid."
"In mijn vrije tijd hou ik van een ontspannende wandeling door bos en dal met mijn hond Alice. Ook schuif ik regelmatig de benen onder de tafel om voluit te genieten van een lekker etentje en te kletsen met vrienden. Er zit dan ook wel een feestelijk kantje aan mij want ik ben in hart en nieren een op en top carnavalist."
Sofie
"Hallo, Ik ben Sofie en woon in Oordegem maar oorspronkelijk ben ik opgegroeid in het nabij gelegen Overbeke-Kwatrecht. Ik ben gehuwd met Ronald met wie ik twee fijne zonen heb: Aaron en Noah. Ik ben graag onder de mensen en ik moet toegeven dat ik een goedlachse babbelkous ben, iemand die de patienten kan opbeuren als ze al eens een mindere dag hebben. Met een kwinkslag heb ik steeds een grappend antwoord voor je klaar. Ik zou me dan ook geen andere job dan thuisverpleegkundige kunnen voorstellen, ik heb nooit anders gewenst want zorg dragen voor mijn medemens zit gewoon in mijn DNA. En die glimlach op mijn gezicht die krijg je er elke keer gratis opnieuw bij want ik ben een extreem optimist!"
"In mijn vrije tijd beweeg ik me bij voorkeur in de natuur want als dochter uit een boomkwekers familie ben ik tussen de planten opgegroeid. Via het fysieke werk in de tuin - waar altijd wel wat gedaan kan worden - en door met mijn groene vingers bezig te zijn vind ik ook mentale rust. Maar ook een mooie wandeling met mijn hond doorheen landelijke wegen geeft me voldoende zuurstof om er met een fris hoofd weer tegenaan te kunnen gaan."
Jana
"Hallo, ik ben Jana en groeide op in Lede maar sta intussen helemaal op eigen benen en bezit een leuk stulpje in Oordegem. Ik werk op de spoedgevallen dienst van een ziekenhuis en combineer dat met een aantal rondes in de thuisverpleging. Dat ben ik trouwens meteen na het behalen van mijn diploma beginnen doen in dit team en doe het ontzettend graag. Met een warm hart Meestal neem ik avond- en weekendrondes voor mijn rekening."
"Als ontspanning sport ik graag zoals aan rope skipping doen of een partijtje tennis spelen, met het racket een stevig balletje slaan daar leef ik me volledig in uit."
Bart
"Hallo, Ik ben Bart en gehuwd met Nadia, samen hebben we twee kinderen: Sarah en Nikita. Al van bij de start van onze verpleegactiviteit help ik Nadia hierin. Toch zal je me bij jou thuis niet snel over de vloer krijgen voor verzorgende taken. Ik heb immers een ondersteunende rol in het verpleegteam door een belangrijk deel van de administratie voor mijn rekening te nemen. In de achtergrond draag ik er op die manier mee zorg voor dat iedere verpleegkundige zich ten volle kan focussen op wat echt telt: de verzorging van U als patiënt."

"Mijn grote passie is bier brouwen, ik ben brouwer en zaakvoerder van brouwerij Basanina. Als ik niet op mijn bureau zit om de verpleegadministratie af te handelen dan tref je mij tussen de dampende brouwketels aan, waar ik de lekkerste artisanale bieren creëer. Een lach kunnen toveren op iemands gezicht bij het drinken van mijn bier maakt me intens gelukkig."

Bezoek onze website